Ägg. rom. kaviar

Påläggskaviar m. färskost

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)288Energi
Energi (kj)1204
Protein (g)5.9Makronutrienter
Fett totalt (g)23
Kolhydrater, tillg. (g)13.8
Kalcium (mg)46Mineraler
Järn (mg)0.2
Fosfor (mg)102
Selen (µg)14.3
Zink (mg)1.2
Magnesium (mg)8
Folat (µg)16.4
Jod (µg)29.8
Kalium (mg)192
Natrium (mg)1280
Salt, NaCl (g)3.2
Vitamin A (RE/µg)51Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0
Vitamin B12 (µg)2.93
Vitamin C (mg)32.6
Vitamin D (µg)0.95
Vitamin E (mg)6.4
Vitamin K (µg)18.9
Retinol (µg)42.2
Betakaroten/β-Karoten (µg)84
Tiamin (mg)0.16
Riboflavin (mg)0.17
Niacin (mg)0.35
Niacinekvivalenter (NE/mg)1.7
Sockerarter tot. (g)6.5Sockerarter
Monosackarider (g)0.2
Disackarider (g)6.3
Summa mättade fettsyror (g)4.4Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0.3
Laurinsyra C12:0 (g)0.2
Myristinsyra C14:0 (g)0.6
Palmitinsyra C16:0 (g)2.4
Stearinsyra C18:0 (g)0.7
Arakidinsyra C20:0 (g)0.1
Summa enkelomättade fettsyror (g)12.2Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.1
Oljesyra C18:1 (g)11.8
Summa fleromättade fettsyror (g)5.2Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)3.4
Linolensyra C18:3 (g)1.7
Arakidonsyra C20:4 (g)1.7
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0.1
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)66.2
Vatten (g)50.7
Alkohol (g)0
Aska (g)4.3
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)5
Fritt socker (g)5

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen