Bröd

Bröd vitt tortilla glutenfritt

”Tortilla, eller tortilla wrap, är ett glutenfritt bröd som är gjort av majsmjöl. Det är en traditionell mexikansk mat som är populär över hela världen. Det är en smidig ingrediens som förbättrar smaken och konsistensen pÃ¥ mÃ¥nga maträtter. PÃ¥ Livsmedelsdata kan du fÃ¥ mer information om näringsämnen i tortillabröd.”

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)252Energi
Energi (kj)1056
Protein (g)6.4Makronutrienter
Fett totalt (g)4.28
Kolhydrater, tillg. (g)41.1
Kalcium (mg)67Mineraler
Järn (mg)1.3
Fosfor (mg)140
Selen (µg)0
Zink (mg)0.8
Magnesium (mg)18
Folat (µg)1.2
Jod (µg)0
Kalium (mg)160
Natrium (mg)434
Salt, NaCl (g)1.1
Vitamin A (RE/µg)0Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.1
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)1.2
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)2
Tiamin (mg)0.1
Riboflavin (mg)0.05
Niacin (mg)0.8
Niacinekvivalenter (NE/mg)1.9
Sockerarter tot. (g)4Sockerarter
Monosackarider (g)2.6
Disackarider (g)1.4
Summa mättade fettsyror (g)1.6Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)1.3
Stearinsyra C18:0 (g)0.2
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)2Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)1.9
Summa fleromättade fettsyror (g)0.6Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.5
Linolensyra C18:3 (g)0.1
Arakidonsyra C20:4 (g)0.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)5Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)35.2
Alkohol (g)0
Aska (g)1.8
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)2
Fritt socker (g)2

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen