Bröd

Hårt bröd fullkorn råg fiber ca 20% typ sport

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)352Energi
Energi (kj)1472
Protein (g)8.6Makronutrienter
Fett totalt (g)3.31
Kolhydrater, tillg. (g)64
Kalcium (mg)44Mineraler
Järn (mg)2.6
Fosfor (mg)310
Selen (µg)0
Zink (mg)2.7
Magnesium (mg)91
Folat (µg)76
Jod (µg)7.1
Kalium (mg)500
Natrium (mg)470
Salt, NaCl (g)1.2
Vitamin A (RE/µg)0Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.17
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)0.4
Vitamin K (µg)3.2
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0.21
Riboflavin (mg)0.13
Niacin (mg)1.47
Niacinekvivalenter (NE/mg)2.9
Sockerarter tot. (g)1.2Sockerarter
Monosackarider (g)0.6
Disackarider (g)0.6
Summa mättade fettsyror (g)0.4Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.4
Stearinsyra C18:0 (g)0
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0.4Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)0.4
Summa fleromättade fettsyror (g)1.4Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)1.2
Linolensyra C18:3 (g)0.2
Arakidonsyra C20:4 (g)0.2
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)98Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)7
Alkohol (g)0
Aska (g)2.7
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen