Bröd

Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15.5% typ delikatess

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)351Energi
Energi (kj)1468
Protein (g)10Makronutrienter
Fett totalt (g)2
Kolhydrater, tillg. (g)64.7
Kalcium (mg)50Mineraler
Järn (mg)3.2
Fosfor (mg)335
Selen (µg)2
Zink (mg)3.1
Magnesium (mg)110
Folat (µg)39.2
Jod (µg)6.8
Kalium (mg)490
Natrium (mg)500
Salt, NaCl (g)1.2
Vitamin A (RE/µg)0Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.31
Vitamin B12 (µg)0.15
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)0.7
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0.3
Riboflavin (mg)0.3
Niacin (mg)0.92
Niacinekvivalenter (NE/mg)2.57
Sockerarter tot. (g)2.5Sockerarter
Monosackarider (g)0.2
Disackarider (g)2.3
Summa mättade fettsyror (g)0.3Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.2
Stearinsyra C18:0 (g)0
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0.3Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)0.2
Summa fleromättade fettsyror (g)0.9Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.8
Linolensyra C18:3 (g)0.1
Arakidonsyra C20:4 (g)0.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)100Övrigt
Kolesterol (mg)1
Vatten (g)5.3
Alkohol (g)0
Aska (g)2.5
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen