Bröd

Hårt bröd fullkorn råg fibrer 16% typ Finn crisp

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)348Energi
Energi (kj)1458
Protein (g)11.1Makronutrienter
Fett totalt (g)2
Kolhydrater, tillg. (g)62.8
Kalcium (mg)34Mineraler
Järn (mg)4
Fosfor (mg)390
Selen (µg)24.2
Zink (mg)3.1
Magnesium (mg)88
Folat (µg)90.2
Jod (µg)113
Kalium (mg)520
Natrium (mg)615
Salt, NaCl (g)1.5
Vitamin A (RE/µg)0Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.36
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)0.7
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0.26
Riboflavin (mg)0.18
Niacin (mg)1.5
Niacinekvivalenter (NE/mg)3.35
Sockerarter tot. (g)3.2Sockerarter
Monosackarider (g)1.4
Disackarider (g)1.8
Summa mättade fettsyror (g)0.3Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.2
Stearinsyra C18:0 (g)0
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0.2Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)0.2
Summa fleromättade fettsyror (g)0.9Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.8
Linolensyra C18:3 (g)0.1
Arakidonsyra C20:4 (g)0.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)94Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)5
Alkohol (g)0
Aska (g)3.1
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen