Bröd

Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 16% typ sport

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)341Energi
Energi (kj)1426
Protein (g)10Makronutrienter
Fett totalt (g)1.9
Kolhydrater, tillg. (g)62.1
Kalcium (mg)55Mineraler
Järn (mg)3.4
Fosfor (mg)325
Selen (µg)1.5
Zink (mg)3.1
Magnesium (mg)110
Folat (µg)67.3
Jod (µg)6
Kalium (mg)530
Natrium (mg)500
Salt, NaCl (g)1.2
Vitamin A (RE/µg)0Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.31
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)0.7
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0.22
Riboflavin (mg)0.1
Niacin (mg)1.14
Niacinekvivalenter (NE/mg)2.77
Sockerarter tot. (g)1.3Sockerarter
Monosackarider (g)0.5
Disackarider (g)0.8
Summa mättade fettsyror (g)0.3Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.2
Stearinsyra C18:0 (g)0
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0.2Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)0.2
Summa fleromättade fettsyror (g)0.8Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.7
Linolensyra C18:3 (g)0.1
Arakidonsyra C20:4 (g)0.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)100Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)7
Alkohol (g)0
Aska (g)2.7
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen