Bröd

Hårt bröd glutenfritt fibrer ca 3%

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)385Energi
Energi (kj)1609
Protein (g)10Makronutrienter
Fett totalt (g)6.5
Kolhydrater, tillg. (g)69.1
Kalcium (mg)170Mineraler
Järn (mg)0.7
Fosfor (mg)180
Selen (µg)3.5
Zink (mg)1.2
Magnesium (mg)34
Folat (µg)50.2
Jod (µg)6
Kalium (mg)390
Natrium (mg)800
Salt, NaCl (g)2
Vitamin A (RE/µg)0.5Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.16
Vitamin B12 (µg)0.12
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)0.9
Vitamin K (µg)0.5
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)6
Tiamin (mg)0.1
Riboflavin (mg)0.3
Niacin (mg)1.44
Niacinekvivalenter (NE/mg)3.11
Sockerarter tot. (g)3.8Sockerarter
Monosackarider (g)0.9
Disackarider (g)2.9
Summa mättade fettsyror (g)2.3Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)1.9
Stearinsyra C18:0 (g)0.3
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)1.6Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)1.5
Summa fleromättade fettsyror (g)0.5Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.5
Linolensyra C18:3 (g)0
Arakidonsyra C20:4 (g)0
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)1
Vatten (g)8.1
Alkohol (g)0
Aska (g)3.3
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)4
Fritt socker (g)4

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen