Bröd

Hårt bröd glutenfritt fibrer ca 7%

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)346Energi
Energi (kj)1446
Protein (g)6.3Makronutrienter
Fett totalt (g)2
Kolhydrater, tillg. (g)71.1
Kalcium (mg)240Mineraler
Järn (mg)8.4
Fosfor (mg)190
Selen (µg)2.3
Zink (mg)1.1
Magnesium (mg)24
Folat (µg)47.5
Jod (µg)53
Kalium (mg)275
Natrium (mg)565
Salt, NaCl (g)1.4
Vitamin A (RE/µg)1.1Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.41
Vitamin B12 (µg)0.4
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)0
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)1
Betakaroten/β-Karoten (µg)1
Tiamin (mg)0.44
Riboflavin (mg)0.6
Niacin (mg)4.81
Niacinekvivalenter (NE/mg)5.85
Sockerarter tot. (g)7.6Sockerarter
Monosackarider (g)1.8
Disackarider (g)5.8
Summa mättade fettsyror (g)0.1Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.1
Stearinsyra C18:0 (g)0
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0.8Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)0.7
Summa fleromättade fettsyror (g)0.4Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.3
Linolensyra C18:3 (g)0.1
Arakidonsyra C20:4 (g)0.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)2
Vatten (g)10.8
Alkohol (g)0
Aska (g)2.8
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)8
Fritt socker (g)8

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen