Bröd

Hårt bröd vete m. vallmofrö fibrer 6% typ frukost

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)406Energi
Energi (kj)1700
Protein (g)11Makronutrienter
Fett totalt (g)8.5
Kolhydrater, tillg. (g)67.7
Kalcium (mg)70Mineraler
Järn (mg)2.1
Fosfor (mg)220
Selen (µg)2.9
Zink (mg)1.5
Magnesium (mg)50
Folat (µg)74.9
Jod (µg)2
Kalium (mg)260
Natrium (mg)400
Salt, NaCl (g)1
Vitamin A (RE/µg)0.4Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.17
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)1.1
Vitamin K (µg)3.4
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)5
Tiamin (mg)0.2
Riboflavin (mg)0.1
Niacin (mg)1.83
Niacinekvivalenter (NE/mg)3.66
Sockerarter tot. (g)4.2Sockerarter
Monosackarider (g)2.4
Disackarider (g)1.8
Summa mättade fettsyror (g)1.7Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)1.4
Stearinsyra C18:0 (g)0.2
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)2.7Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)2.6
Summa fleromättade fettsyror (g)2.8Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)2.7
Linolensyra C18:3 (g)0.1
Arakidonsyra C20:4 (g)0.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)5
Alkohol (g)0
Aska (g)1.8
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)4
Fritt socker (g)4

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen