Bullar, kakor, tårtor

Chokladkaka chocolate chip cookie glutenfri

Chokladkakor med chokladbitar som är glutenfria är en populär bakverk att laga. Den är smakrik och är ett utmärkt alternativ för personer med glutenintolerans. Här på sidan kan du ta del av näringsämnen som finns i denna typ av bakverk.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)507Energi
Energi (kj)2122
Protein (g)2.8Makronutrienter
Fett totalt (g)26.4
Kolhydrater, tillg. (g)63.3
Kalcium (mg)23Mineraler
Järn (mg)2
Fosfor (mg)67
Selen (µg)0
Zink (mg)0.6
Magnesium (mg)35
Folat (µg)10.4
Jod (µg)0.5
Kalium (mg)147
Natrium (mg)319
Salt, NaCl (g)0.8
Vitamin A (RE/µg)139.4Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.07
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)1.02
Vitamin E (mg)5.9
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)135.5
Betakaroten/β-Karoten (µg)30
Tiamin (mg)0.04
Riboflavin (mg)0.05
Niacin (mg)0.36
Niacinekvivalenter (NE/mg)1.85
Sockerarter tot. (g)16.8Sockerarter
Monosackarider (g)0
Disackarider (g)16.7
Summa mättade fettsyror (g)12.2Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0.1
Myristinsyra C14:0 (g)0.2
Palmitinsyra C16:0 (g)10
Stearinsyra C18:0 (g)1.6
Arakidinsyra C20:0 (g)0.2
Summa enkelomättade fettsyror (g)10.1Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)10
Summa fleromättade fettsyror (g)2.8Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)2.6
Linolensyra C18:3 (g)0.2
Arakidonsyra C20:4 (g)0.2
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)3.6
Alkohol (g)0
Aska (g)1.3
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)16
Fritt socker (g)16

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen