Bullar, kakor, tårtor

Chokladkex m. vaniljfyllning

En livsmedelsprodukt som består av chokladkex och en vaniljfyllning. Den är ett klassiskt bakverk som görs av vete, margarin, socker, vaniljsocker, havregryn, ägg och salt. Fyllningen är gjord av margarin, socker, vaniljsocker, vetemjöl och ägg.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)465Energi
Energi (kj)1947
Protein (g)4.6Makronutrienter
Fett totalt (g)19.83
Kolhydrater, tillg. (g)65.3
Kalcium (mg)14Mineraler
Järn (mg)0.9
Fosfor (mg)77
Selen (µg)4.1
Zink (mg)0.6
Magnesium (mg)35
Folat (µg)11
Jod (µg)0.9
Kalium (mg)242
Natrium (mg)378
Salt, NaCl (g)0.9
Vitamin A (RE/µg)148.3Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.05
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0.9
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)4.1
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)1394
Tiamin (mg)0.08
Riboflavin (mg)0.02
Niacin (mg)0.45
Niacinekvivalenter (NE/mg)1.22
Sockerarter tot. (g)36.6Sockerarter
Monosackarider (g)0
Disackarider (g)36.6
Summa mättade fettsyror (g)5.6Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0.1
Palmitinsyra C16:0 (g)4.4
Stearinsyra C18:0 (g)0.9
Arakidinsyra C20:0 (g)0.1
Summa enkelomättade fettsyror (g)9.4Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)9.2
Summa fleromättade fettsyror (g)3.7Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)2.9
Linolensyra C18:3 (g)0.8
Arakidonsyra C20:4 (g)0.8
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)5.6
Alkohol (g)0
Aska (g)1.5
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)36
Fritt socker (g)36

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen