Bullar, kakor, tårtor

Kex digestive fullkorn glutenfri

Kex digestive fullkorn är ett glutenfritt livsmedel som består av vete, råg och korn. Kexet är syrat och innehåller fiber och är ett utmärkt val för personer som inte äter gluten. På livsmedelsdata.se hittar man information om innehåll och näringsämnen i kexet.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)462Energi
Energi (kj)1934
Protein (g)1.9Makronutrienter
Fett totalt (g)16.13
Kolhydrater, tillg. (g)75.3
Kalcium (mg)100Mineraler
Järn (mg)2.3
Fosfor (mg)62
Selen (µg)0
Zink (mg)0.3
Magnesium (mg)13
Folat (µg)0
Jod (µg)4
Kalium (mg)84
Natrium (mg)475
Salt, NaCl (g)1.2
Vitamin A (RE/µg)0Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.02
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)2.8
Vitamin K (µg)7.1
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0
Riboflavin (mg)0.06
Niacin (mg)0.09
Niacinekvivalenter (NE/mg)0.3
Sockerarter tot. (g)19.6Sockerarter
Monosackarider (g)2.1
Disackarider (g)17.5
Summa mättade fettsyror (g)6.8Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0.2
Palmitinsyra C16:0 (g)5.8
Stearinsyra C18:0 (g)0.7
Arakidinsyra C20:0 (g)0.1
Summa enkelomättade fettsyror (g)6.4Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)6.3
Summa fleromättade fettsyror (g)2Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)1.7
Linolensyra C18:3 (g)0.2
Arakidonsyra C20:4 (g)0.2
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)19Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)1.8
Alkohol (g)0
Aska (g)1.7
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)18
Fritt socker (g)18

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen