Bullar, kakor, tårtor

Mjuk kaka sockerkaka pepparkaka

Mjuk kaka sockerkaka pepparkaka är en populär bakverk som vanligen används vid tillställningar och fester. Det går snabbt att baka och är lätt att variera med olika smaksättningar och fyllningar. På livsmedelsdata.se kan du ta del av den näringsinformation som finns om denna typ av bakelse.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)374Energi
Energi (kj)1565
Protein (g)3.9Makronutrienter
Fett totalt (g)14.1
Kolhydrater, tillg. (g)56
Kalcium (mg)52Mineraler
Järn (mg)0.7
Fosfor (mg)140
Selen (µg)3
Zink (mg)0.3
Magnesium (mg)16
Folat (µg)6.4
Jod (µg)12
Kalium (mg)170
Natrium (mg)370
Salt, NaCl (g)0.9
Vitamin A (RE/µg)0Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)4.3
Vitamin K (µg)21.3
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0.06
Riboflavin (mg)0.1
Niacin (mg)0.31
Niacinekvivalenter (NE/mg)1.3
Sockerarter tot. (g)34.5Sockerarter
Monosackarider (g)1.7
Disackarider (g)32.8
Summa mättade fettsyror (g)1.2Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0.1
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.8
Stearinsyra C18:0 (g)0.2
Arakidinsyra C20:0 (g)0.1
Summa enkelomättade fettsyror (g)8.8Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)8.6
Summa fleromättade fettsyror (g)3.4Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)2.6
Linolensyra C18:3 (g)0.8
Arakidonsyra C20:4 (g)0.8
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)27.2
Vatten (g)21.4
Alkohol (g)0
Aska (g)1.4
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)32
Fritt socker (g)32

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen