Grönsaker. baljväxter. svamp

Wokgrönsaker Asiatiska wokade m. rapsolja

Välj att laga grönsaker på asiatiskt vis när du vill ha en god och näringsrik måltid. Varför inte använda rapsolja för att woka grönsaker till en smakrik rätt? På Livsmedelsdata.se hittar du mer information om näringsämnen som finns i denna typ av livsmedel.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)49Energi
Energi (kj)204
Protein (g)1.4Makronutrienter
Fett totalt (g)1.3
Kolhydrater, tillg. (g)5.7
Kalcium (mg)44Mineraler
Järn (mg)0.6
Fosfor (mg)37
Selen (µg)5
Zink (mg)0.4
Magnesium (mg)16
Folat (µg)42.4
Jod (µg)2
Kalium (mg)226
Natrium (mg)220
Salt, NaCl (g)0.6
Vitamin A (RE/µg)256.9Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.15
Vitamin B12 (µg)0.06
Vitamin C (mg)9.7
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)1.3
Vitamin K (µg)20.6
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)2600
Tiamin (mg)0.06
Riboflavin (mg)0.06
Niacin (mg)0.48
Niacinekvivalenter (NE/mg)0.7
Sockerarter tot. (g)4.4Sockerarter
Monosackarider (g)2.1
Disackarider (g)2.3
Summa mättade fettsyror (g)0.1Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.1
Stearinsyra C18:0 (g)0
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0.7Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)0.6
Summa fleromättade fettsyror (g)0.4Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0
Linolensyra C18:3 (g)0.1
Arakidonsyra C20:4 (g)0.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)2
Vatten (g)86
Alkohol (g)0
Aska (g)1.3
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen