Integritetspolicy

Välkommen till vår hemsida och tack för att du visar intresse för vår integritetspolicy. Vi tar skyddet av dina personliga uppgifter på största allvar och strävar efter att alltid tillhandahålla en säker och skyddad miljö för dina personliga data.

Information som samlas in

Vi använder Google Search Console och Google Analytics för att förbättra vår hemsida och förstå våra användares beteende på hemsidan. Detta innebär att vi samlar in information som inkluderar, men inte begränsat till, antal besökare, sidor som besöks och hur länge besökarna stannar på hemsidan.

Denna information samlas in automatiskt och är anonym och aggregat. Vi samlar inte in några personliga uppgifter som namn, e-postadresser eller annan kontaktinformation.

Användning av information

Informationen som samlas in via Google Search Console och Google Analytics används enbart för att förbättra vår hemsida och för att ge en bättre användarupplevelse för våra besökare. Vi använder inte informationen för marknadsföringssyften eller för att sälja till tredje part.

Skydd av information

Vi tar alla nödvändiga steg för att säkerställa att din information alltid är säker och skyddad. Vi använder endast pålitliga tjänster från välrenommerade leverantörer och vår hemsida är skyddad med en säker SSL-certifikat.

Ändringar i integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Vi rekommenderar därför att du regelbundet besöker denna sida för att hålla dig uppdaterad om eventuella ändringar.

Kontakt

Om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss via e-post på info@livsmedelsdata.se.

Tillbaka till toppen