Kött
Pannbiff rå frysvara
Pannbiff är ett livsmedel som vanligtvis är fryst. Den innehåller höga halter av protein, men även andra näringsämnen som kolhydrater, fett och mineraler. Genom att äta pannbiff kan man få en balanserad kost, och det finns olika varianter att välja mellan. På den här sidan kan du ta del av exakta uppgifter om näringsinnehållet i olika sorters pannbiff.
Näringsvärden
Innehåll | Per 100 g | Grupp |
---|---|---|
Energi (kcal) | 204 | Energi |
Energi (kj) | 855 | |
Protein (g) | 13.2 | Makronutrienter |
Fett totalt (g) | 14.4 | |
Kolhydrater, tillg. (g) | 5.6 | |
Kalcium (mg) | 18 | Mineraler |
Järn (mg) | 1.4 | |
Fosfor (mg) | 150 | |
Selen (µg) | 3 | |
Zink (mg) | 2 | |
Magnesium (mg) | 14 | |
Folat (µg) | 7 | |
Jod (µg) | 0 | |
Kalium (mg) | 380 | |
Natrium (mg) | 610 | |
Salt, NaCl (g) | 1.5 | |
Vitamin A (RE/µg) | 20.7 | Vitaminer |
Vitamin B6 (mg) | 0.36 | |
Vitamin B12 (µg) | 1.4 | |
Vitamin C (mg) | 0 | |
Vitamin D (µg) | 0.25 | |
Vitamin E (mg) | 0.3 | |
Vitamin K (µg) | 0 | |
Retinol (µg) | 20 | |
Betakaroten/β-Karoten (µg) | 8 | |
Tiamin (mg) | 0.14 | |
Riboflavin (mg) | 0.12 | |
Niacin (mg) | 4 | |
Niacinekvivalenter (NE/mg) | 6.42 | |
Sockerarter tot. (g) | 0.8 | Sockerarter |
Monosackarider (g) | 0.2 | |
Disackarider (g) | 0.6 | |
Summa mättade fettsyror (g) | 6 | Mättade fettsyror |
Fettsyra 4:0-10:0 (g) | 0 | |
Laurinsyra C12:0 (g) | 0 | |
Myristinsyra C14:0 (g) | 0.4 | |
Palmitinsyra C16:0 (g) | 3.5 | |
Stearinsyra C18:0 (g) | 1.7 | |
Arakidinsyra C20:0 (g) | 0 | |
Summa enkelomättade fettsyror (g) | 6.7 | Enkelomättade fettsyror |
Palmitoljesyra C16:1 (g) | 0.7 | |
Oljesyra C18:1 (g) | 5.6 | |
Summa fleromättade fettsyror (g) | 0.9 | Fleromättade fettsyror |
Linolsyra C18:2 (g) | 0.6 | |
Linolensyra C18:3 (g) | 0.1 | |
Arakidonsyra C20:4 (g) | 0.1 | |
EPA C20:5 (g) | 0 | |
DPA C22:5 (g) | 0 | |
DHA C22:6 (g) | 0 | |
Fullkorn, totalt (g) | 0 | Övrigt |
Kolesterol (mg) | 59 | |
Vatten (g) | 64 | |
Alkohol (g) | 0 | |
Aska (g) | 2.5 | |
Avfall (skal, etc)(%) | 0 | |
Tillsatt socker (g) | 1 | |
Fritt socker (g) | 1 |
All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket