Korv

Korv isterband fermenterad stekt kött 59%

Korv isterband är ett livsmedel som består av 59 % fermenterad stekt kött. Det ger en hög näringstäthet och är rikt på mineraler och andra näringsämnen. På Livsmedelsdata kan man ta reda på mer information om näringsvärden och ingredienser i korv isterband.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)293Energi
Energi (kj)1224
Protein (g)11.6Makronutrienter
Fett totalt (g)25.3
Kolhydrater, tillg. (g)4.8
Kalcium (mg)12Mineraler
Järn (mg)1.3
Fosfor (mg)82
Selen (µg)2.1
Zink (mg)1.3
Magnesium (mg)13
Folat (µg)3.6
Jod (µg)0.3
Kalium (mg)131
Natrium (mg)337
Salt, NaCl (g)0.8
Vitamin A (RE/µg)29.5Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.09
Vitamin B12 (µg)0.26
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0.08
Vitamin E (mg)0.3
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)29.5
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0.13
Riboflavin (mg)0.05
Niacin (mg)2.64
Niacinekvivalenter (NE/mg)4.76
Sockerarter tot. (g)1.6Sockerarter
Monosackarider (g)0
Disackarider (g)1.6
Summa mättade fettsyror (g)9.9Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0.4
Palmitinsyra C16:0 (g)5.7
Stearinsyra C18:0 (g)3.5
Arakidinsyra C20:0 (g)0.1
Summa enkelomättade fettsyror (g)11.9Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.8
Oljesyra C18:1 (g)10.7
Summa fleromättade fettsyror (g)2.1Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)1.7
Linolensyra C18:3 (g)0.2
Arakidonsyra C20:4 (g)0.2
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)68.5
Vatten (g)54.8
Alkohol (g)0
Aska (g)2.4
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)2
Fritt socker (g)2

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen