Pålägg

Leverpastej bredbar fett 3-3.5%

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)132Energi
Energi (kj)554
Protein (g)10.6Makronutrienter
Fett totalt (g)3.6
Kolhydrater, tillg. (g)12.9
Kalcium (mg)58Mineraler
Järn (mg)6.6
Fosfor (mg)184
Selen (µg)23.2
Zink (mg)3.1
Magnesium (mg)14
Folat (µg)36
Jod (µg)5
Kalium (mg)219
Natrium (mg)890
Salt, NaCl (g)2.2
Vitamin A (RE/µg)3770Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.25
Vitamin B12 (µg)7.16
Vitamin C (mg)0.3
Vitamin D (µg)0.1
Vitamin E (mg)0.2
Vitamin K (µg)0.5
Retinol (µg)3770
Betakaroten/β-Karoten (µg)3
Tiamin (mg)0.13
Riboflavin (mg)1.25
Niacin (mg)5.6
Niacinekvivalenter (NE/mg)7.5
Sockerarter tot. (g)5.3Sockerarter
Monosackarider (g)1.4
Disackarider (g)3.9
Summa mättade fettsyror (g)1.1Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0.1
Palmitinsyra C16:0 (g)0.6
Stearinsyra C18:0 (g)0.4
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0.9Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.1
Oljesyra C18:1 (g)0.8
Summa fleromättade fettsyror (g)0.6Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.3
Linolensyra C18:3 (g)0
Arakidonsyra C20:4 (g)0
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)70.5
Vatten (g)67.1
Alkohol (g)0
Aska (g)3.2
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)5
Fritt socker (g)5

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen