Pålägg

Nöt saltkött rimmat kokt

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)110Energi
Energi (kj)460
Protein (g)22.5Makronutrienter
Fett totalt (g)2.1
Kolhydrater, tillg. (g)0
Kalcium (mg)15Mineraler
Järn (mg)3.4
Fosfor (mg)250
Selen (µg)9
Zink (mg)6.2
Magnesium (mg)24
Folat (µg)12
Jod (µg)0
Kalium (mg)350
Natrium (mg)820
Salt, NaCl (g)2
Vitamin A (RE/µg)2.3Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.33
Vitamin B12 (µg)1.3
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0.5
Vitamin E (mg)0.3
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)2
Betakaroten/β-Karoten (µg)4
Tiamin (mg)0.07
Riboflavin (mg)0.09
Niacin (mg)1.6
Niacinekvivalenter (NE/mg)5.73
Sockerarter tot. (g)0Sockerarter
Monosackarider (g)0
Disackarider (g)0
Summa mättade fettsyror (g)0.9Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.5
Stearinsyra C18:0 (g)0.3
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0.9Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.1
Oljesyra C18:1 (g)0.8
Summa fleromättade fettsyror (g)0.1Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.1
Linolensyra C18:3 (g)0
Arakidonsyra C20:4 (g)0
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)91
Vatten (g)70.8
Alkohol (g)0
Aska (g)4.6
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen