Pasta. ris. gryn

Nudlar äggnudlar okokta

Nudlar är en känd ingrediens som används i många maträtter. Äggnudlar som inte är kokta är ett livsmedel som består av ägg och mjöl som blandats ihop och till formen av nudlar. På sidan https://www.livsmedelsdata.se/pasta-ris-gryn/nudlar-aeggnudlar-okokta/ kan man hitta information om näringsämnen i äggnudlar som inte är kokta.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)377Energi
Energi (kj)1576
Protein (g)14Makronutrienter
Fett totalt (g)4.2
Kolhydrater, tillg. (g)68.2
Kalcium (mg)31Mineraler
Järn (mg)1.9
Fosfor (mg)214
Selen (µg)1
Zink (mg)1.6
Magnesium (mg)60
Folat (µg)29
Jod (µg)4.1
Kalium (mg)234
Natrium (mg)21
Salt, NaCl (g)0
Vitamin A (RE/µg)18Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.1
Vitamin B12 (µg)0.4
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0.3
Vitamin E (mg)0.7
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)18
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0.17
Riboflavin (mg)0.09
Niacin (mg)2.1
Niacinekvivalenter (NE/mg)4.43
Sockerarter tot. (g)1.8Sockerarter
Monosackarider (g)0.1
Disackarider (g)1.7
Summa mättade fettsyror (g)0.9Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.7
Stearinsyra C18:0 (g)0.2
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)1.2Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.1
Oljesyra C18:1 (g)1.1
Summa fleromättade fettsyror (g)1.2Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)1.1
Linolensyra C18:3 (g)0.1
Arakidonsyra C20:4 (g)0.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)95
Vatten (g)9.7
Alkohol (g)0
Aska (g)1
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen