Pasta. ris. gryn

Pasta kokt m. salt majs 100% glutenfri

Pasta som är kokt med salt majs är ett helt glutenfritt livsmedel. Det är ett bra alternativ för personer som har en glutenintolerans eftersom det är ett naturligt glutenfritt livsmedel. På livsmedelsdata.se kan du få mer information om näringsämnen och andra värdefulla uppgifter om pasta kokt med salt majs.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)155Energi
Energi (kj)649
Protein (g)2.9Makronutrienter
Fett totalt (g)0.78
Kolhydrater, tillg. (g)33
Kalcium (mg)2Mineraler
Järn (mg)0.4
Fosfor (mg)39
Selen (µg)2.1
Zink (mg)0.3
Magnesium (mg)16
Folat (µg)3.2
Jod (µg)11.7
Kalium (mg)41
Natrium (mg)90
Salt, NaCl (g)0.2
Vitamin A (RE/µg)2Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.06
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)0
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)10
Tiamin (mg)0.02
Riboflavin (mg)0.01
Niacin (mg)0.47
Niacinekvivalenter (NE/mg)0.76
Sockerarter tot. (g)0.3Sockerarter
Monosackarider (g)0.1
Disackarider (g)0.2
Summa mättade fettsyror (g)0.1Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.1
Stearinsyra C18:0 (g)0
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0.2Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)0.2
Summa fleromättade fettsyror (g)0.4Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.4
Linolensyra C18:3 (g)0
Arakidonsyra C20:4 (g)0
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)61.6
Alkohol (g)0
Aska (g)0.5
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen