Pasta. ris. gryn
Pasta kokt m. salt majs 100% glutenfri
Pasta som är kokt med salt majs är ett helt glutenfritt livsmedel. Det är ett bra alternativ för personer som har en glutenintolerans eftersom det är ett naturligt glutenfritt livsmedel. På livsmedelsdata.se kan du få mer information om näringsämnen och andra värdefulla uppgifter om pasta kokt med salt majs.
Näringsvärden
Innehåll | Per 100 g | Grupp |
---|---|---|
Energi (kcal) | 155 | Energi |
Energi (kj) | 649 | |
Protein (g) | 2.9 | Makronutrienter |
Fett totalt (g) | 0.78 | |
Kolhydrater, tillg. (g) | 33 | |
Kalcium (mg) | 2 | Mineraler |
Järn (mg) | 0.4 | |
Fosfor (mg) | 39 | |
Selen (µg) | 2.1 | |
Zink (mg) | 0.3 | |
Magnesium (mg) | 16 | |
Folat (µg) | 3.2 | |
Jod (µg) | 11.7 | |
Kalium (mg) | 41 | |
Natrium (mg) | 90 | |
Salt, NaCl (g) | 0.2 | |
Vitamin A (RE/µg) | 2 | Vitaminer |
Vitamin B6 (mg) | 0.06 | |
Vitamin B12 (µg) | 0 | |
Vitamin C (mg) | 0 | |
Vitamin D (µg) | 0 | |
Vitamin E (mg) | 0 | |
Vitamin K (µg) | 0 | |
Retinol (µg) | 0 | |
Betakaroten/β-Karoten (µg) | 10 | |
Tiamin (mg) | 0.02 | |
Riboflavin (mg) | 0.01 | |
Niacin (mg) | 0.47 | |
Niacinekvivalenter (NE/mg) | 0.76 | |
Sockerarter tot. (g) | 0.3 | Sockerarter |
Monosackarider (g) | 0.1 | |
Disackarider (g) | 0.2 | |
Summa mättade fettsyror (g) | 0.1 | Mättade fettsyror |
Fettsyra 4:0-10:0 (g) | 0 | |
Laurinsyra C12:0 (g) | 0 | |
Myristinsyra C14:0 (g) | 0 | |
Palmitinsyra C16:0 (g) | 0.1 | |
Stearinsyra C18:0 (g) | 0 | |
Arakidinsyra C20:0 (g) | 0 | |
Summa enkelomättade fettsyror (g) | 0.2 | Enkelomättade fettsyror |
Palmitoljesyra C16:1 (g) | 0 | |
Oljesyra C18:1 (g) | 0.2 | |
Summa fleromättade fettsyror (g) | 0.4 | Fleromättade fettsyror |
Linolsyra C18:2 (g) | 0.4 | |
Linolensyra C18:3 (g) | 0 | |
Arakidonsyra C20:4 (g) | 0 | |
EPA C20:5 (g) | 0 | |
DPA C22:5 (g) | 0 | |
DHA C22:6 (g) | 0 | |
Fullkorn, totalt (g) | 0 | Övrigt |
Kolesterol (mg) | 0 | |
Vatten (g) | 61.6 | |
Alkohol (g) | 0 | |
Aska (g) | 0.5 | |
Avfall (skal, etc)(%) | 0 | |
Tillsatt socker (g) | 0 | |
Fritt socker (g) | 0 |
All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket