Pasta. ris. gryn

Pasta tagliatelle m. ägg okokt glutenfri

Pasta Tagliatelle m. ägg är en okokt glutenfri pasta som är tillverkad av ägg och durummjöl. Den har en unik form och är en populär ingrediens i olika typer av pasta- och såsrecept. På Livsmedelsdata kan du läsa mer om näringsvärden och andra egenskaper hos denna pasta.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)384Energi
Energi (kj)1608
Protein (g)2.6Makronutrienter
Fett totalt (g)4.52
Kolhydrater, tillg. (g)82.1
Kalcium (mg)30Mineraler
Järn (mg)0.8
Fosfor (mg)56
Selen (µg)3.6
Zink (mg)0.3
Magnesium (mg)8
Folat (µg)10.6
Jod (µg)5
Kalium (mg)29
Natrium (mg)35
Salt, NaCl (g)0.1
Vitamin A (RE/µg)31.7Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.03
Vitamin B12 (µg)0.31
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)1
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)30
Betakaroten/β-Karoten (µg)18
Tiamin (mg)0.02
Riboflavin (mg)0.09
Niacin (mg)0
Niacinekvivalenter (NE/mg)0.3
Sockerarter tot. (g)0Sockerarter
Monosackarider (g)0
Disackarider (g)0
Summa mättade fettsyror (g)1.5Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)1
Stearinsyra C18:0 (g)0.4
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)1.8Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.2
Oljesyra C18:1 (g)1.7
Summa fleromättade fettsyror (g)0.5Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.5
Linolensyra C18:3 (g)0
Arakidonsyra C20:4 (g)0
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)27.1
Vatten (g)10.5
Alkohol (g)0
Aska (g)0.3
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen