Quorn. sojaprotein. vegetariska produkter

Soja- och veteprotein färs stekt

Vegetariska produkter som innehåller soja- och veteprotein är ett populärt alternativ för livsmedel. Dessa produkter kan stekas eller användas till andra typer av matlagning, vilket gör dem till ett mycket mångsidigt livsmedel. Dess höga näringsvärde gör produkten till en utmärkt källa till protein, fibrer och andra näringsämnen.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)234Energi
Energi (kj)976
Protein (g)26.9Makronutrienter
Fett totalt (g)4.32
Kolhydrater, tillg. (g)17.2
Kalcium (mg)159Mineraler
Järn (mg)6.1
Fosfor (mg)404
Selen (µg)0
Zink (mg)3.1
Magnesium (mg)187
Folat (µg)203.3
Jod (µg)0
Kalium (mg)1312
Natrium (mg)231
Salt, NaCl (g)0.6
Vitamin A (RE/µg)0Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.36
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)1.8
Vitamin K (µg)7.4
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0.49
Riboflavin (mg)0.24
Niacin (mg)3.34
Niacinekvivalenter (NE/mg)7.78
Sockerarter tot. (g)3.6Sockerarter
Monosackarider (g)0.6
Disackarider (g)3
Summa mättade fettsyror (g)0.4Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.2
Stearinsyra C18:0 (g)0.1
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)2.5Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)2.4
Summa fleromättade fettsyror (g)1.3Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)1
Linolensyra C18:3 (g)0.3
Arakidonsyra C20:4 (g)0.3
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)39.2
Alkohol (g)0
Aska (g)4.2
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen