Quorn. sojaprotein. vegetariska produkter
Sojaprotein färs stekt
Vegetariska produkter är ett bra alternativ för många. En sådan är färs stekt med sojaprotein som innehåller mycket protein. Denna produkt har en hög näringsvärde och är även lätt att laga. På Livsmedelsdata.se kan du få veta mer om näringsämnen och innehållet som finns i produkten.
Näringsvärden
Innehåll | Per 100 g | Grupp |
---|---|---|
Energi (kcal) | 252 | Energi |
Energi (kj) | 1056 | |
Protein (g) | 22.9 | Makronutrienter |
Fett totalt (g) | 12.97 | |
Kolhydrater, tillg. (g) | 7.2 | |
Kalcium (mg) | 166 | Mineraler |
Järn (mg) | 3.7 | |
Fosfor (mg) | 302 | |
Selen (µg) | 15.1 | |
Zink (mg) | 1.4 | |
Magnesium (mg) | 118 | |
Folat (µg) | 113.9 | |
Jod (µg) | 0 | |
Kalium (mg) | 845 | |
Natrium (mg) | 573 | |
Salt, NaCl (g) | 1.4 | |
Vitamin A (RE/µg) | 0 | Vitaminer |
Vitamin B6 (mg) | 0.1 | |
Vitamin B12 (µg) | 0 | |
Vitamin C (mg) | 0 | |
Vitamin D (µg) | 0 | |
Vitamin E (mg) | 4.3 | |
Vitamin K (µg) | 11.8 | |
Retinol (µg) | 0 | |
Betakaroten/β-Karoten (µg) | 0 | |
Tiamin (mg) | 0.11 | |
Riboflavin (mg) | 0.08 | |
Niacin (mg) | 0.57 | |
Niacinekvivalenter (NE/mg) | 4.37 | |
Sockerarter tot. (g) | 0 | Sockerarter |
Monosackarider (g) | 0 | |
Disackarider (g) | 0 | |
Summa mättade fettsyror (g) | 1.6 | Mättade fettsyror |
Fettsyra 4:0-10:0 (g) | 0.1 | |
Laurinsyra C12:0 (g) | 0.4 | |
Myristinsyra C14:0 (g) | 0.2 | |
Palmitinsyra C16:0 (g) | 0.6 | |
Stearinsyra C18:0 (g) | 0.2 | |
Arakidinsyra C20:0 (g) | 0.1 | |
Summa enkelomättade fettsyror (g) | 7.5 | Enkelomättade fettsyror |
Palmitoljesyra C16:1 (g) | 0 | |
Oljesyra C18:1 (g) | 7.3 | |
Summa fleromättade fettsyror (g) | 3.4 | Fleromättade fettsyror |
Linolsyra C18:2 (g) | 2.4 | |
Linolensyra C18:3 (g) | 1 | |
Arakidonsyra C20:4 (g) | 1 | |
EPA C20:5 (g) | 0 | |
DPA C22:5 (g) | 0 | |
DHA C22:6 (g) | 0 | |
Fullkorn, totalt (g) | 0 | Övrigt |
Kolesterol (mg) | 0 | |
Vatten (g) | 45.1 | |
Alkohol (g) | 0 | |
Aska (g) | 3.8 | |
Avfall (skal, etc)(%) | 0 | |
Tillsatt socker (g) | 0 | |
Fritt socker (g) | 0 |
All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket