Rätter
Biff stroganoff nöt frysvara
En frusen måltid som innehåller nötfärs, grädde, lök, tomatpuré, senap och sherry. Den anses ha en mild smak och kan serveras med ris eller potatis. Det finns flera olika versioner av måltiden och den är lätt att tillaga. På Livsmedelsdata.se kan du ta del av näringsämnen som finns i Biff stroganoff nöt frysvara.
Näringsvärden
Innehåll | Per 100 g | Grupp |
---|---|---|
Energi (kcal) | 108 | Energi |
Energi (kj) | 450 | |
Protein (g) | 11.9 | Makronutrienter |
Fett totalt (g) | 4.4 | |
Kolhydrater, tillg. (g) | 4.8 | |
Kalcium (mg) | 36 | Mineraler |
Järn (mg) | 1.5 | |
Fosfor (mg) | 109 | |
Selen (µg) | 2.5 | |
Zink (mg) | 2.7 | |
Magnesium (mg) | 11 | |
Folat (µg) | 6 | |
Jod (µg) | 0 | |
Kalium (mg) | 235 | |
Natrium (mg) | 730 | |
Salt, NaCl (g) | 1.8 | |
Vitamin A (RE/µg) | 99 | Vitaminer |
Vitamin B6 (mg) | 0.13 | |
Vitamin B12 (µg) | 1.5 | |
Vitamin C (mg) | 0 | |
Vitamin D (µg) | 0.86 | |
Vitamin E (mg) | 1.1 | |
Vitamin K (µg) | 0 | |
Retinol (µg) | 90 | |
Betakaroten/β-Karoten (µg) | 108 | |
Tiamin (mg) | 0.04 | |
Riboflavin (mg) | 0.13 | |
Niacin (mg) | 1.9 | |
Niacinekvivalenter (NE/mg) | 4.08 | |
Sockerarter tot. (g) | 2.2 | Sockerarter |
Monosackarider (g) | 1 | |
Disackarider (g) | 1.2 | |
Summa mättade fettsyror (g) | 1.8 | Mättade fettsyror |
Fettsyra 4:0-10:0 (g) | 0 | |
Laurinsyra C12:0 (g) | 0 | |
Myristinsyra C14:0 (g) | 0.1 | |
Palmitinsyra C16:0 (g) | 1.1 | |
Stearinsyra C18:0 (g) | 0.5 | |
Arakidinsyra C20:0 (g) | 0 | |
Summa enkelomättade fettsyror (g) | 2.1 | Enkelomättade fettsyror |
Palmitoljesyra C16:1 (g) | 0.2 | |
Oljesyra C18:1 (g) | 1.8 | |
Summa fleromättade fettsyror (g) | 0.2 | Fleromättade fettsyror |
Linolsyra C18:2 (g) | 0.1 | |
Linolensyra C18:3 (g) | 0 | |
Arakidonsyra C20:4 (g) | 0 | |
EPA C20:5 (g) | 0 | |
DPA C22:5 (g) | 0 | |
DHA C22:6 (g) | 0 | |
Fullkorn, totalt (g) | 0 | Övrigt |
Kolesterol (mg) | 68 | |
Vatten (g) | 76 | |
Alkohol (g) | 0 | |
Aska (g) | 2.5 | |
Avfall (skal, etc)(%) | 0 | |
Tillsatt socker (g) | 0 | |
Fritt socker (g) | 0 |
All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket