Rätter

Grönsaksbiff broccolibiff stekt veg.

Stekt grönsaks- och broccolibiff är ett livsmedel som består av en bas av grönsaker och broccoli som steks. Det är ett utmärkt alternativ för att få i sig näringsämnen som kolhydrater, fibrer, fett, protein, vitaminer och mineraler.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)271Energi
Energi (kj)1136
Protein (g)7.3Makronutrienter
Fett totalt (g)15.88
Kolhydrater, tillg. (g)24.1
Kalcium (mg)157Mineraler
Järn (mg)0.4
Fosfor (mg)156
Selen (µg)1.8
Zink (mg)1
Magnesium (mg)22
Folat (µg)34.5
Jod (µg)62.2
Kalium (mg)209
Natrium (mg)496
Salt, NaCl (g)1.2
Vitamin A (RE/µg)151.7Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.18
Vitamin B12 (µg)0.4
Vitamin C (mg)7.9
Vitamin D (µg)0.09
Vitamin E (mg)4
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)25.1
Betakaroten/β-Karoten (µg)1308
Tiamin (mg)0.06
Riboflavin (mg)0.12
Niacin (mg)0.5
Niacinekvivalenter (NE/mg)1.97
Sockerarter tot. (g)3.9Sockerarter
Monosackarider (g)0.9
Disackarider (g)3
Summa mättade fettsyror (g)2.8Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0.3
Laurinsyra C12:0 (g)0.1
Myristinsyra C14:0 (g)0.3
Palmitinsyra C16:0 (g)1.4
Stearinsyra C18:0 (g)0.5
Arakidinsyra C20:0 (g)0.1
Summa enkelomättade fettsyror (g)8.5Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.1
Oljesyra C18:1 (g)8.2
Summa fleromättade fettsyror (g)3.7Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)2.6
Linolensyra C18:3 (g)1.1
Arakidonsyra C20:4 (g)1.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)1Övrigt
Kolesterol (mg)8.2
Vatten (g)48.6
Alkohol (g)0
Aska (g)2.3
Avfall (skal, etc)(%)0.7
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen