Rätter
Pirog m. kött värmd frysvara
Pirog är en slags rätt som innehåller kött som har värmts upp från frysen. Den här rätten är en del av det svenska köket och är ett populärt alternativ vid lunchtid. På Livsmedelsdata.se kan du få information om näringsämnena som finns i pirog med kött värmd från frysvaran.
Näringsvärden
Innehåll | Per 100 g | Grupp |
---|---|---|
Energi (kcal) | 295 | Energi |
Energi (kj) | 1233 | |
Protein (g) | 8.8 | Makronutrienter |
Fett totalt (g) | 13.6 | |
Kolhydrater, tillg. (g) | 33.5 | |
Kalcium (mg) | 44 | Mineraler |
Järn (mg) | 1 | |
Fosfor (mg) | 109 | |
Selen (µg) | 5 | |
Zink (mg) | 2.1 | |
Magnesium (mg) | 18 | |
Folat (µg) | 34.9 | |
Jod (µg) | 0 | |
Kalium (mg) | 226 | |
Natrium (mg) | 511 | |
Salt, NaCl (g) | 1.3 | |
Vitamin A (RE/µg) | 282.9 | Vitaminer |
Vitamin B6 (mg) | 0.25 | |
Vitamin B12 (µg) | 0.2 | |
Vitamin C (mg) | 1.5 | |
Vitamin D (µg) | 0.47 | |
Vitamin E (mg) | 2 | |
Vitamin K (µg) | 0 | |
Retinol (µg) | 228.5 | |
Betakaroten/β-Karoten (µg) | 653 | |
Tiamin (mg) | 0.26 | |
Riboflavin (mg) | 0.14 | |
Niacin (mg) | 2.77 | |
Niacinekvivalenter (NE/mg) | 4.39 | |
Sockerarter tot. (g) | 4.5 | Sockerarter |
Monosackarider (g) | 2.7 | |
Disackarider (g) | 1.8 | |
Summa mättade fettsyror (g) | 5.3 | Mättade fettsyror |
Fettsyra 4:0-10:0 (g) | 0.1 | |
Laurinsyra C12:0 (g) | 0.2 | |
Myristinsyra C14:0 (g) | 0.3 | |
Palmitinsyra C16:0 (g) | 3.2 | |
Stearinsyra C18:0 (g) | 1.2 | |
Arakidinsyra C20:0 (g) | 0 | |
Summa enkelomättade fettsyror (g) | 5.9 | Enkelomättade fettsyror |
Palmitoljesyra C16:1 (g) | 0.2 | |
Oljesyra C18:1 (g) | 5.4 | |
Summa fleromättade fettsyror (g) | 1.8 | Fleromättade fettsyror |
Linolsyra C18:2 (g) | 1.3 | |
Linolensyra C18:3 (g) | 0.4 | |
Arakidonsyra C20:4 (g) | 0.4 | |
EPA C20:5 (g) | 0 | |
DPA C22:5 (g) | 0 | |
DHA C22:6 (g) | 0 | |
Fullkorn, totalt (g) | 0 | Övrigt |
Kolesterol (mg) | 24 | |
Vatten (g) | 40.9 | |
Alkohol (g) | 0 | |
Aska (g) | 1.9 | |
Avfall (skal, etc)(%) | 0 | |
Tillsatt socker (g) | 4 | |
Fritt socker (g) | 4 |
All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket