Rätter

Pirog m. kött värmd frysvara

Pirog är en slags rätt som innehåller kött som har värmts upp från frysen. Den här rätten är en del av det svenska köket och är ett populärt alternativ vid lunchtid. På Livsmedelsdata.se kan du få information om näringsämnena som finns i pirog med kött värmd från frysvaran.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)295Energi
Energi (kj)1233
Protein (g)8.8Makronutrienter
Fett totalt (g)13.6
Kolhydrater, tillg. (g)33.5
Kalcium (mg)44Mineraler
Järn (mg)1
Fosfor (mg)109
Selen (µg)5
Zink (mg)2.1
Magnesium (mg)18
Folat (µg)34.9
Jod (µg)0
Kalium (mg)226
Natrium (mg)511
Salt, NaCl (g)1.3
Vitamin A (RE/µg)282.9Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.25
Vitamin B12 (µg)0.2
Vitamin C (mg)1.5
Vitamin D (µg)0.47
Vitamin E (mg)2
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)228.5
Betakaroten/β-Karoten (µg)653
Tiamin (mg)0.26
Riboflavin (mg)0.14
Niacin (mg)2.77
Niacinekvivalenter (NE/mg)4.39
Sockerarter tot. (g)4.5Sockerarter
Monosackarider (g)2.7
Disackarider (g)1.8
Summa mättade fettsyror (g)5.3Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0.1
Laurinsyra C12:0 (g)0.2
Myristinsyra C14:0 (g)0.3
Palmitinsyra C16:0 (g)3.2
Stearinsyra C18:0 (g)1.2
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)5.9Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.2
Oljesyra C18:1 (g)5.4
Summa fleromättade fettsyror (g)1.8Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)1.3
Linolensyra C18:3 (g)0.4
Arakidonsyra C20:4 (g)0.4
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)24
Vatten (g)40.9
Alkohol (g)0
Aska (g)1.9
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)4
Fritt socker (g)4

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen