Smaksättare
Snabbkaffe pulver
En vanlig ingrediens som används för att ge kaffe smak är pulvrig kaffe. Det är ett mångsidigt livsmedel som kan användas som en smaksättare eller för att göra kaffe. Det är lätt att laga och lätt att använda. På Livsmedelsdata kan du hitta mer information om näringsämnen i detta livsmedel.
Näringsvärden
Innehåll | Per 100 g | Grupp |
---|---|---|
Energi (kcal) | 304 | Energi |
Energi (kj) | 1271 | |
Protein (g) | 19.5 | Makronutrienter |
Fett totalt (g) | 1.7 | |
Kolhydrater, tillg. (g) | 42.6 | |
Kalcium (mg) | 160 | Mineraler |
Järn (mg) | 4.4 | |
Fosfor (mg) | 350 | |
Selen (µg) | 3 | |
Zink (mg) | 0.6 | |
Magnesium (mg) | 390 | |
Folat (µg) | 22 | |
Jod (µg) | 10 | |
Kalium (mg) | 4000 | |
Natrium (mg) | 41 | |
Salt, NaCl (g) | 0.1 | |
Vitamin A (RE/µg) | 0 | Vitaminer |
Vitamin B6 (mg) | 0.03 | |
Vitamin B12 (µg) | 0 | |
Vitamin C (mg) | 0 | |
Vitamin D (µg) | 0 | |
Vitamin E (mg) | 0 | |
Vitamin K (µg) | 0 | |
Retinol (µg) | 0 | |
Betakaroten/β-Karoten (µg) | 0 | |
Tiamin (mg) | 0 | |
Riboflavin (mg) | 0.11 | |
Niacin (mg) | 22 | |
Niacinekvivalenter (NE/mg) | 25.25 | |
Sockerarter tot. (g) | 6.5 | Sockerarter |
Monosackarider (g) | 0 | |
Disackarider (g) | 6.5 | |
Summa mättade fettsyror (g) | 0.2 | Mättade fettsyror |
Fettsyra 4:0-10:0 (g) | 0 | |
Laurinsyra C12:0 (g) | 0 | |
Myristinsyra C14:0 (g) | 0.2 | |
Palmitinsyra C16:0 (g) | 0 | |
Stearinsyra C18:0 (g) | 0 | |
Arakidinsyra C20:0 (g) | 0 | |
Summa enkelomättade fettsyror (g) | 0 | Enkelomättade fettsyror |
Palmitoljesyra C16:1 (g) | 0 | |
Oljesyra C18:1 (g) | 0 | |
Summa fleromättade fettsyror (g) | 0.2 | Fleromättade fettsyror |
Linolsyra C18:2 (g) | 0.2 | |
Linolensyra C18:3 (g) | 0 | |
Arakidonsyra C20:4 (g) | 0 | |
EPA C20:5 (g) | 0 | |
DPA C22:5 (g) | 0 | |
DHA C22:6 (g) | 0 | |
Fullkorn, totalt (g) | 0 | Övrigt |
Kolesterol (mg) | 0 | |
Vatten (g) | 6.8 | |
Alkohol (g) | 0 | |
Aska (g) | 10.4 | |
Avfall (skal, etc)(%) | 0 | |
Tillsatt socker (g) | 0 | |
Fritt socker (g) | 0 |
All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket