Sylt. marmelad. gelé. chutney
Lingonsylt sötningsm.
Lingonsylt är en sötningsmedel som ofta används som smaksättare i olika livsmedel. Den har en unik smak som förstärker den goda smaken hos de produkter man använder den tillsammans med. På livsmedelsdatas hemsida kan du få information om näringsinnehåll, energi och andra näringsämnen som finns i lingonsylt.
Näringsvärden
Innehåll | Per 100 g | Grupp |
---|---|---|
Energi (kcal) | 43 | Energi |
Energi (kj) | 181 | |
Protein (g) | 0.4 | Makronutrienter |
Fett totalt (g) | 0.4 | |
Kolhydrater, tillg. (g) | 8.8 | |
Kalcium (mg) | 37 | Mineraler |
Järn (mg) | 0.3 | |
Fosfor (mg) | 28 | |
Selen (µg) | 0.3 | |
Zink (mg) | 0.1 | |
Magnesium (mg) | 4 | |
Folat (µg) | 4 | |
Jod (µg) | 0 | |
Kalium (mg) | 90 | |
Natrium (mg) | 1 | |
Salt, NaCl (g) | 0 | |
Vitamin A (RE/µg) | 2.5 | Vitaminer |
Vitamin B6 (mg) | 0 | |
Vitamin B12 (µg) | 0 | |
Vitamin C (mg) | 0 | |
Vitamin D (µg) | 0 | |
Vitamin E (mg) | 0.8 | |
Vitamin K (µg) | 0 | |
Retinol (µg) | 0 | |
Betakaroten/β-Karoten (µg) | 30 | |
Tiamin (mg) | 0.03 | |
Riboflavin (mg) | 0.04 | |
Niacin (mg) | 0.15 | |
Niacinekvivalenter (NE/mg) | 0.22 | |
Sockerarter tot. (g) | 8.7 | Sockerarter |
Monosackarider (g) | 8.5 | |
Disackarider (g) | 0.2 | |
Summa mättade fettsyror (g) | 0 | Mättade fettsyror |
Fettsyra 4:0-10:0 (g) | 0 | |
Laurinsyra C12:0 (g) | 0 | |
Myristinsyra C14:0 (g) | 0 | |
Palmitinsyra C16:0 (g) | 0 | |
Stearinsyra C18:0 (g) | 0 | |
Arakidinsyra C20:0 (g) | 0 | |
Summa enkelomättade fettsyror (g) | 0 | Enkelomättade fettsyror |
Palmitoljesyra C16:1 (g) | 0 | |
Oljesyra C18:1 (g) | 0 | |
Summa fleromättade fettsyror (g) | 0.3 | Fleromättade fettsyror |
Linolsyra C18:2 (g) | 0.1 | |
Linolensyra C18:3 (g) | 0.2 | |
Arakidonsyra C20:4 (g) | 0.2 | |
EPA C20:5 (g) | 0 | |
DPA C22:5 (g) | 0 | |
DHA C22:6 (g) | 0 | |
Fullkorn, totalt (g) | 0 | Övrigt |
Kolesterol (mg) | 0 | |
Vatten (g) | 89 | |
Alkohol (g) | 0 | |
Aska (g) | 0.2 | |
Avfall (skal, etc)(%) | 0 | |
Tillsatt socker (g) | 0 | |
Fritt socker (g) | 0 |
All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket