Bullar, kakor, tårtor
Mjuk kaka m. katrinplommon
En söt och mjuk kaka som innehåller katrinplommon. Det här är en populär dessert som är lätt att göra. Kaka består av ett frasigt skal som täcks med katrinplommon som har en söt smak som är lätt att uppskatta. Näringsämnena som finns i mjuk kaka med katrinplommon kan variera beroende på ingredienser, men det kommer att innehålla en kombination av kolhydrater, fett och protein.
Näringsvärden
Innehåll | Per 100 g | Grupp |
---|---|---|
Energi (kcal) | 171 | Energi |
Energi (kj) | 718 | |
Protein (g) | 5.4 | Makronutrienter |
Fett totalt (g) | 5.18 | |
Kolhydrater, tillg. (g) | 24.2 | |
Kalcium (mg) | 98 | Mineraler |
Järn (mg) | 1 | |
Fosfor (mg) | 129 | |
Selen (µg) | 4.3 | |
Zink (mg) | 0.7 | |
Magnesium (mg) | 34 | |
Folat (µg) | 14.4 | |
Jod (µg) | 12.5 | |
Kalium (mg) | 409 | |
Natrium (mg) | 41 | |
Salt, NaCl (g) | 0.1 | |
Vitamin A (RE/µg) | 51.3 | Vitaminer |
Vitamin B6 (mg) | 0.04 | |
Vitamin B12 (µg) | 0.45 | |
Vitamin C (mg) | 0.7 | |
Vitamin D (µg) | 0.65 | |
Vitamin E (mg) | 2.6 | |
Vitamin K (µg) | 0 | |
Retinol (µg) | 43.8 | |
Betakaroten/β-Karoten (µg) | 76 | |
Tiamin (mg) | 0.04 | |
Riboflavin (mg) | 0.16 | |
Niacin (mg) | 1.23 | |
Niacinekvivalenter (NE/mg) | 2.4 | |
Sockerarter tot. (g) | 20.1 | Sockerarter |
Monosackarider (g) | 13.4 | |
Disackarider (g) | 6.7 | |
Summa mättade fettsyror (g) | 1.1 | Mättade fettsyror |
Fettsyra 4:0-10:0 (g) | 0.1 | |
Laurinsyra C12:0 (g) | 0 | |
Myristinsyra C14:0 (g) | 0.1 | |
Palmitinsyra C16:0 (g) | 0.7 | |
Stearinsyra C18:0 (g) | 0.2 | |
Arakidinsyra C20:0 (g) | 0 | |
Summa enkelomättade fettsyror (g) | 2.7 | Enkelomättade fettsyror |
Palmitoljesyra C16:1 (g) | 0.1 | |
Oljesyra C18:1 (g) | 2.6 | |
Summa fleromättade fettsyror (g) | 0.9 | Fleromättade fettsyror |
Linolsyra C18:2 (g) | 0.8 | |
Linolensyra C18:3 (g) | 0 | |
Arakidonsyra C20:4 (g) | 0 | |
EPA C20:5 (g) | 0 | |
DPA C22:5 (g) | 0 | |
DHA C22:6 (g) | 0 | |
Fullkorn, totalt (g) | 0 | Övrigt |
Kolesterol (mg) | 57.7 | |
Vatten (g) | 59.3 | |
Alkohol (g) | 0 | |
Aska (g) | 2.9 | |
Avfall (skal, etc)(%) | 5.1 | |
Tillsatt socker (g) | 5 | |
Fritt socker (g) | 5 |
All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket