Rätter

Pannkaka tunn helfabrikat

En helfabrikat pannkaka är en mycket smidig produkt som innehåller ett antal näringsämnen som är viktiga för att bibehålla hälsan. Det är ett livsmedel som är lätt att tillaga och som har en god smak. På sidan https://www.livsmedelsdata.se/raetter/pannkaka-tunn-helfabrikat/ kan man se vilka näringsämnen som finns i en helfabrikat pannkaka.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)186Energi
Energi (kj)776
Protein (g)6.5Makronutrienter
Fett totalt (g)5.8
Kolhydrater, tillg. (g)25.9
Kalcium (mg)67Mineraler
Järn (mg)0.5
Fosfor (mg)101
Selen (µg)0
Zink (mg)0.5
Magnesium (mg)14
Folat (µg)14
Jod (µg)25.5
Kalium (mg)149
Natrium (mg)254
Salt, NaCl (g)0.6
Vitamin A (RE/µg)21.8Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.04
Vitamin B12 (µg)0.42
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0.2
Vitamin E (mg)1.7
Vitamin K (µg)7.1
Retinol (µg)21.7
Betakaroten/β-Karoten (µg)1
Tiamin (mg)0.08
Riboflavin (mg)0.16
Niacin (mg)0.31
Niacinekvivalenter (NE/mg)1.8
Sockerarter tot. (g)6.2Sockerarter
Monosackarider (g)0.1
Disackarider (g)6.1
Summa mättade fettsyror (g)1.1Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.8
Stearinsyra C18:0 (g)0.2
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)3Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.1
Oljesyra C18:1 (g)2.8
Summa fleromättade fettsyror (g)1.4Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)1
Linolensyra C18:3 (g)0.3
Arakidonsyra C20:4 (g)0.3
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)39.4
Vatten (g)59.4
Alkohol (g)0
Aska (g)1.1
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen