Bullar, kakor, tårtor

Mjuk kaka m. katrinplommon

En söt och mjuk kaka som innehåller katrinplommon. Det här är en populär dessert som är lätt att göra. Kaka består av ett frasigt skal som täcks med katrinplommon som har en söt smak som är lätt att uppskatta. Näringsämnena som finns i mjuk kaka med katrinplommon kan variera beroende på ingredienser, men det kommer att innehålla en kombination av kolhydrater, fett och protein.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)171Energi
Energi (kj)718
Protein (g)5.4Makronutrienter
Fett totalt (g)5.18
Kolhydrater, tillg. (g)24.2
Kalcium (mg)98Mineraler
Järn (mg)1
Fosfor (mg)129
Selen (µg)4.3
Zink (mg)0.7
Magnesium (mg)34
Folat (µg)14.4
Jod (µg)12.5
Kalium (mg)409
Natrium (mg)41
Salt, NaCl (g)0.1
Vitamin A (RE/µg)51.3Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.04
Vitamin B12 (µg)0.45
Vitamin C (mg)0.7
Vitamin D (µg)0.65
Vitamin E (mg)2.6
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)43.8
Betakaroten/β-Karoten (µg)76
Tiamin (mg)0.04
Riboflavin (mg)0.16
Niacin (mg)1.23
Niacinekvivalenter (NE/mg)2.4
Sockerarter tot. (g)20.1Sockerarter
Monosackarider (g)13.4
Disackarider (g)6.7
Summa mättade fettsyror (g)1.1Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0.1
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0.1
Palmitinsyra C16:0 (g)0.7
Stearinsyra C18:0 (g)0.2
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)2.7Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.1
Oljesyra C18:1 (g)2.6
Summa fleromättade fettsyror (g)0.9Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.8
Linolensyra C18:3 (g)0
Arakidonsyra C20:4 (g)0
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)57.7
Vatten (g)59.3
Alkohol (g)0
Aska (g)2.9
Avfall (skal, etc)(%)5.1
Tillsatt socker (g)5
Fritt socker (g)5

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen