Quorn. sojaprotein. vegetariska produkter

Soja- och veteprotein bullar kylvara el. frysvara

Soja- och veteprotein är två av de vanligaste ingredienserna i vegetariska livsmedel. Här kan du läsa mer om hur man kan använda dessa typer av bullar, som är kylvara eller frysvara.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)179Energi
Energi (kj)749
Protein (g)16.7Makronutrienter
Fett totalt (g)7.3
Kolhydrater, tillg. (g)9
Kalcium (mg)69Mineraler
Järn (mg)2.2
Fosfor (mg)160
Selen (µg)8
Zink (mg)1.1
Magnesium (mg)57
Folat (µg)76.3
Jod (µg)0
Kalium (mg)660
Natrium (mg)470
Salt, NaCl (g)1.2
Vitamin A (RE/µg)1.6Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.09
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0.2
Vitamin D (µg)0.42
Vitamin E (mg)4.2
Vitamin K (µg)5.1
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)16
Tiamin (mg)0.14
Riboflavin (mg)0.12
Niacin (mg)1.21
Niacinekvivalenter (NE/mg)4
Sockerarter tot. (g)0.3Sockerarter
Monosackarider (g)0
Disackarider (g)0.3
Summa mättade fettsyror (g)0.6Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0.4
Stearinsyra C18:0 (g)0.1
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)4Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)3.9
Summa fleromättade fettsyror (g)2.4Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)2.1
Linolensyra C18:3 (g)0.3
Arakidonsyra C20:4 (g)0.3
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)3
Vatten (g)58.6
Alkohol (g)0
Aska (g)3.2
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen