Rätter

Nudlar kokta m. kryddor

Nudlar är en populär maträtt som kan tillagas på många olika vis. Någon version är nudlar som kokas tillsammans med kryddor, vilket ger en smakrik och näringsrik måltid. På den här sidan kan du ta del av information om de näringsämnen som finns i den här typen av maträtt.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)102Energi
Energi (kj)427
Protein (g)2.4Makronutrienter
Fett totalt (g)4.33
Kolhydrater, tillg. (g)11.8
Kalcium (mg)100Mineraler
Järn (mg)0.3
Fosfor (mg)28
Selen (µg)0.7
Zink (mg)0.3
Magnesium (mg)8
Folat (µg)12.9
Jod (µg)2
Kalium (mg)43
Natrium (mg)464
Salt, NaCl (g)1.2
Vitamin A (RE/µg)0Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.03
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)0
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)0.5
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)0
Tiamin (mg)0.3
Riboflavin (mg)0.01
Niacin (mg)0.29
Niacinekvivalenter (NE/mg)0.75
Sockerarter tot. (g)0.6Sockerarter
Monosackarider (g)0
Disackarider (g)0.6
Summa mättade fettsyror (g)1.4Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)1.2
Stearinsyra C18:0 (g)0.2
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)1.2Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)1.2
Summa fleromättade fettsyror (g)0.3Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0.3
Linolensyra C18:3 (g)0
Arakidonsyra C20:4 (g)0
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)76.9
Alkohol (g)0
Aska (g)1.4
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen