Rätter

Paj m. kyckling bacon

Paj är en populär rätt som ofta innehåller kyckling och bacon. Det är en maträtt med många näringsämnen som är värdefulla för kroppen. På sidan https://www.livsmedelsdata.se/raetter/ går det att ta del av information om näringsämnen som finns i denna rätt.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)226Energi
Energi (kj)945
Protein (g)9.4Makronutrienter
Fett totalt (g)15.31
Kolhydrater, tillg. (g)12.1
Kalcium (mg)30Mineraler
Järn (mg)0.5
Fosfor (mg)103
Selen (µg)6.9
Zink (mg)0.5
Magnesium (mg)18
Folat (µg)15
Jod (µg)42
Kalium (mg)167
Natrium (mg)429
Salt, NaCl (g)1.1
Vitamin A (RE/µg)110.3Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.23
Vitamin B12 (µg)0.14
Vitamin C (mg)11.3
Vitamin D (µg)0.58
Vitamin E (mg)1.7
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)102.2
Betakaroten/β-Karoten (µg)91
Tiamin (mg)0.07
Riboflavin (mg)0.1
Niacin (mg)3.85
Niacinekvivalenter (NE/mg)5.58
Sockerarter tot. (g)1.9Sockerarter
Monosackarider (g)1
Disackarider (g)0.9
Summa mättade fettsyror (g)7.6Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0.9
Laurinsyra C12:0 (g)0.3
Myristinsyra C14:0 (g)0.9
Palmitinsyra C16:0 (g)3.9
Stearinsyra C18:0 (g)1.2
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)5.1Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.2
Oljesyra C18:1 (g)4.9
Summa fleromättade fettsyror (g)1.6Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)1.2
Linolensyra C18:3 (g)0.4
Arakidonsyra C20:4 (g)0.4
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)2Övrigt
Kolesterol (mg)41.6
Vatten (g)59.7
Alkohol (g)0.1
Aska (g)1.8
Avfall (skal, etc)(%)2.3
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen