Rätter

Pannbiff gris stekt

Pannbiff gris stekt är ett livsmedel som innehåller en hel del näringsämnen. Det är ett populärt matval som tillagas genom att steka i smör eller olja. På sidan https://www.livsmedelsdata.se/raetter/ finns detaljerad information om näringsämnen som finns i detta livsmedel.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)191Energi
Energi (kj)800
Protein (g)15Makronutrienter
Fett totalt (g)12.61
Kolhydrater, tillg. (g)4.4
Kalcium (mg)35Mineraler
Järn (mg)0.9
Fosfor (mg)180
Selen (µg)6.8
Zink (mg)2.4
Magnesium (mg)25
Folat (µg)11.5
Jod (µg)87.8
Kalium (mg)227
Natrium (mg)733
Salt, NaCl (g)1.8
Vitamin A (RE/µg)30.9Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.15
Vitamin B12 (µg)0.57
Vitamin C (mg)0.2
Vitamin D (µg)0.78
Vitamin E (mg)0.9
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)30.7
Betakaroten/β-Karoten (µg)2
Tiamin (mg)0.35
Riboflavin (mg)0.2
Niacin (mg)2.87
Niacinekvivalenter (NE/mg)5.71
Sockerarter tot. (g)1.1Sockerarter
Monosackarider (g)0.3
Disackarider (g)0.9
Summa mättade fettsyror (g)5.2Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0.2
Palmitinsyra C16:0 (g)3.1
Stearinsyra C18:0 (g)1.8
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)5.2Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0.4
Oljesyra C18:1 (g)4.7
Summa fleromättade fettsyror (g)1.5Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)1.2
Linolensyra C18:3 (g)0.1
Arakidonsyra C20:4 (g)0.1
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0.1
Fullkorn, totalt (g)1Övrigt
Kolesterol (mg)75.3
Vatten (g)64.8
Alkohol (g)0
Aska (g)2.7
Avfall (skal, etc)(%)1.1
Tillsatt socker (g)0
Fritt socker (g)0

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen