Rätter

Rabarberkräm

Rabarber är ett grönsakslivsmedel som har söta, syrliga och syrliga egenskaper. Rabarberkräm är en form av livsmedel som är populär som smaksättning och som används för att tillreda olika söta och syrliga rätter. På sidan hittar du information om näringsämnen som finns i denna livsmedelsprodukt.

Näringsvärden

Innehåll Per 100 gGrupp
Energi (kcal)57Energi
Energi (kj)241
Protein (g)0.2Makronutrienter
Fett totalt (g)0.12
Kolhydrater, tillg. (g)12.7
Kalcium (mg)9Mineraler
Järn (mg)0.1
Fosfor (mg)13
Selen (µg)0
Zink (mg)0.1
Magnesium (mg)5
Folat (µg)15.6
Jod (µg)0.8
Kalium (mg)66
Natrium (mg)1
Salt, NaCl (g)0
Vitamin A (RE/µg)3.4Vitaminer
Vitamin B6 (mg)0.01
Vitamin B12 (µg)0
Vitamin C (mg)1.6
Vitamin D (µg)0
Vitamin E (mg)0.2
Vitamin K (µg)0
Retinol (µg)0
Betakaroten/β-Karoten (µg)41
Tiamin (mg)0.01
Riboflavin (mg)0
Niacin (mg)0.13
Niacinekvivalenter (NE/mg)0.18
Sockerarter tot. (g)10.7Sockerarter
Monosackarider (g)0.5
Disackarider (g)10.2
Summa mättade fettsyror (g)0Mättade fettsyror
Fettsyra 4:0-10:0 (g)0
Laurinsyra C12:0 (g)0
Myristinsyra C14:0 (g)0
Palmitinsyra C16:0 (g)0
Stearinsyra C18:0 (g)0
Arakidinsyra C20:0 (g)0
Summa enkelomättade fettsyror (g)0Enkelomättade fettsyror
Palmitoljesyra C16:1 (g)0
Oljesyra C18:1 (g)0
Summa fleromättade fettsyror (g)0Fleromättade fettsyror
Linolsyra C18:2 (g)0
Linolensyra C18:3 (g)0
Arakidonsyra C20:4 (g)0
EPA C20:5 (g)0
DPA C22:5 (g)0
DHA C22:6 (g)0
Fullkorn, totalt (g)0Övrigt
Kolesterol (mg)0
Vatten (g)84.5
Alkohol (g)0
Aska (g)0.3
Avfall (skal, etc)(%)0
Tillsatt socker (g)10
Fritt socker (g)10

All data är sammanställd och inhämtad från Livsmedelsverket

Tillbaka till toppen